Vilkår og betingelser

Priser

Prisene er oppgitt i NOK og inkluderer moms, f.n. 15 % dersom ikke annet er angitt. Selger reserverer seg for eventuelle feil som kan oppstå på grunn av tekniske feil.

Betaling

Hos oss kan du betale med Visa, MasterCard og Bitcoin. Vi benytter Nets' betalingsløsning som er verifisert av Visa og MasterCard og all informasjon foregår mellom deg og din bank. Vi registrerer aldri personlige opplysninger og om din transaksjon og kredittkortinformasjon.

Levering og frakt

Din bestilling blir normalt sendt innen 1-3 virkedager. Vi tar oss allikevel forbehold om at spesielle omstendigheter kan oppstå, så det blir noe forsinkelse på dette. Da tar vi kontakt med deg og avklarer dette. Vi tar også forbehold om feil som kan oppstå i systemet som kan føre til at et produkt kan bli utsolgt før vi får sendt det til deg. I slikt tilfelle vil du bli kontaktet, og vi vi forsøke å finne erstatning eller annen god løsning for deg.
Vi bruker Bring som fraktselskap. Pakker sendes til ditt lokale postkontor, som er ansvarlig for å sende ut hentemelding.
Ved uavhentede leveranser/pakker vil kjøperen bli ilagt et gebyr for å dekke våre frakt, pakke og behandlingskostnader med forsendelsen:
Uavhentede forsendelser/pakker med en verdi under NOK 3000 eks mva vil bli ilagt et gebyr på NOK 300 eks mva.
Uavhentede forsendelser/pakker med en verdi over NOK 3000 eks mva vil bli ilagt et gebyr på NOK 500 eks mva.

Angrerett

Vi i "Bigard i Bandaksli" er opptatt av at du som kunde skal bli helt fornøyd med kjøpet du har gjort hos oss. Derfor har vi 14 dagers full returrett. Det betyr at du kan returnere varen dersom du ikke er fornøyd, uten å måtte oppgi grunn for dette. Merk at du selv må bekoste fraktkostnader ved retur (jf. Angrerettloven § 15, første ledd). Produktet må returneres i original intakt emballasje dersom produktet ble levert i det. Utover dette må produktet være ubrukt og i den stand det ble levert, og ha alle merkelapper intakt. Ved mottatt retur, blir beløpet for varen eksl. Fraktkostnader returnert til din konto, forutsatt at du har betalt med kort.

Last ned angrerettskjema her.

Bytte av varer

Dersom du ønsker å bytte mottatt vare til et annet produkt, eller samme produkt i en annen størrelse eller farge, tar du kontakt med kundeservice på post@bigard-i-bandaksli.no for å få tilsendt et bytteskjema for bruk ved retur. Ønsker du å bytte til en dyrere vare, vil du motta en faktura for mellomlegget, ønsker du å bytte til en rimeligere vare, blir det overskytende beløpet returnert til den kontoen betalingen ble overført fra. Ved bytte er det du som bærer kostnadene for porto. Det er viktig at byttet avklares med oss på mail eller telefon, slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt er tilgjengelig på lager. Ved bytte må varen være ubrukt, original emballasje må være intakt og merkelapper kan ikke være fjernet fra produktet.

Salgsvarer kan kun byttes ved verdi over kr 300,- etter kjøpslovens betingelser.

Returnerte produkter sendes til følgende adresse:
Volgin i Bandaksli
Bandakslivegen 483
3849 Vråliosen
NB! Husk å merke forsendelsen med navn og ordrenummer

Personvern

Dersom du registrerer deg som kunde med en innlogging i vår nettbutikk vil vi ikke bruke dine opplysninger til noe utover det som omhandler ditt kundeforhold hos oss. Vi vil ikke gi ut din informasjon til noen andre aktører, og utover dette forholde oss til gjeldende personvernbestemmelser. Du har rett til å få den informasjonen vi har lagret om deg, samt å få den slettet. Kontakt oss på kundeservice dersom du vil at informasjonen skal slettes.